Una bucată mamă denaturată


Inițial, astăzi aveam alt subiect programat, dar dat fiind faptul că am deschis televizorul exact când începea emisiunea lu’ Măruță am să vă scriu despre altceva.

Bun! Deci este vorba despre: o bucată mamă denaturată, o bucată tată disperat, trei bucăți copii obezi cu nevoi speciale și una bucată amant.

Această mamă denaturată și-a părăsit soțul și copiii în urmă cu un an, de atunci nu i-a mai văzut deloc. Pur și simplu, femeia și-a luat catrafusele și a dat bir cu fugiții. Unde? Exact la amantul ei, care tot ea spunea că o iubește și îngrijește și se interesează de copii, dar care a bătut-o de i-au ieșit ochii din cap. Nu degeaba se zice că bătaia e ruptă din rai, iar dacă o primești și de la bărbatul tău, în cazul acesta amantul, e din dragoste. Tot ea spunea că de fapt nu a bătut-o amantul, a bătut-o un văr care era beat. Serios mă? Da ce a avut ”vărul” cu tine? Ți-a dat o porție de educație(cu pumnul) de ți-a învinețit ochii ca să îți aduci aminte dracului că ai trei copii pe care nu i-ai văzut de un an? Sau ai primit o bătaie din dragoste de la amant ca să nu mai aberezi dracului pe la televizor?

Băi, nu sunt o fană a lui Măruță, practic nu urmăresc emisiunea deloc. Astăzi a fost o întâmplare să deschid televizorul exact când începea emisiunea, iar când am văzut titlul m-am crucit.

Să trecem mai departe.

Mama aceasta nu vroia să își vadă copiii, cei de la emisiune i-au spus că îi dau bani(1200 de ron) să meargă să își vadă copiii, dar ea zice că e prea puțin, iar acum la trei zile de la declarație, efectiv dispare. Cum?

Păi, a plecat să își vadă copiii la Hunedoara cu 400 de lei, bani primiți de la amant și dusă a fost.

Mie îmi cam pute povestea aceasta. Adică, refuzi 1200 ron pe motiv că sunt prea puțini bani să mergi să îți vizitezi copiii, iar cei 400 de la amant îți sunt de ajuns? What the fuck?

În fine… Copiii dânsei au nevoi speciale, cel mic, la vârsta de 6 ani, cântărește 60 de kg.

Nu este vorba despre emisiune sau despre copii. Pur și simplu nu pot să înțeleg cum poate o mamă să își lase copii de izbeliște. Cum  poate să fie atât de inconștientă? Cum să fii atât de disperată după p*lă încât să îți dai toată familia dracului?

Din păcate, sunt tot mai multe femei de genul acesta. Își lasă copiii pentru alt bărbat.

Am o întrebare:

Oare dacă mamele lor le-ar fi lăsat pe ele de izbeliște plecând după altul ce ar fi făcut?

Eu sunt de altă concepție. Nu înseamnă că dacă mă-ta sau tac-tu te-a părăsit pe tine, trebuie să le faci și tu asemenea copiilor tăi. Dacă faci același lucru ce rezolvi?

Cred că trebuie să demonstrezi că ai înțeles ceea ce au făcut părinții tăi și să realizezi că nu a fost un lucru bun, așadar să demonstrezi că tu nu le repeți greșeala. Dar în schimb tot mai multe femei, uneori chiar și bărbați, fac aceleași greșeli pe care, la rândul lor, și părinții dânșilor le-au comis.

Wake-up people! What the fuck is wrong?

Sursa foto

Sursa de inspirație

Poți să îți dai cu părerea aici: