Sărbătorile de iarnă


Sărbătorile se iarnă sunt foarte aproape, atât de aproape încât poți să le simți mirosul ce seamănă a scorțișoară și a plăcinte proaspăt scoase din cuptor. M-am întrebat mereu ce este atât de special la aceste sărbători, dar niciodată nu am găsit răspunsul, până acum…

Acum mi-am dat seama ce au sărbătorile atât de special: FAMILIA!

Îmi aduc aminte ce frumos era Crăciunul când eram mică. Eram toți acasă, de multe ori cântam colinde și întotdeauna de Crăciun începea să ningă. Era o atmosferă mirifică, cel puțin pentru mine.

Acum, toată lumea merge care încotro. Am uitat să apreciem sărbătorile așa cum sunt ele. Nu ne mai place să petrecem timpul alături de cei dragi. Masa de Crăciun nu mai are același farmec și nici aceiași semnificație. Mulți dintre oameni preferă să iasă la restaurante. Tinerii să meargă în discoteci, iar de colindat pe la casele oamenilor, ei bine, sunt puțini care mai merg. Puțini sunt și aceia care păstrează tradiția.

Așadar, să ne aducem aminte de adevărata semnificație a sărbătorilor de iarnă. Să fim mai buni, să petrecem timp cu cei dragi și să ne aducem aminte și de cei care nu mai sunt. Să sărbătorim ca pe vremuri. Să nu uităm de tradiție.

Poți să îți dai cu părerea aici:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s