Întrebări de sezon


Al doilea post a lui Mugur. De data aceasta are întrebări, întrebări puțin mai neobișnuite pentru unii, dar foarte reale și obișnuite pentru alții.


Acum, că o mică parte din planetă sărbătorește nașterea în urmă cu 2015 ani a copilului unei fete palestiniene violate de un zeu invizibil (care zeu era de fapt una și aceeași ființă cu viitorul copil rezultat din viol, da’ nu de poticnim noi în atâta lucru), peste tot se spune că tre’ să fii mai bun care (har Domnului) rimează cu „Crăciun”. Bine, rimează și cu „furtun”, dar nu se aplică în context.
Întrebare:
Oamenii devin mai buni pe 25 Decembrie la ora 0:00’:01” după care devin din nou mai răi în aceeași zi la ora 23:59’59”? De ce nu rămân buni?
Că dacă ar rămâne buni și pe fiecare 25 Decembrie ar deveni MAI buni chiar și cu 1%, în cei 2015 ani câți au trecut de la viol, lumea ar trebui să fie în așa hal de bună și de iubitoare încât aș face dracu’ (Doamne iartă-mă!) diabet de atâtea dulcegării:
– Hai, ia tu Audi-ul meu A8W12 Quattro, vreau să ți-l dăruiesc!
– Vai, nu se poate, nu accept așa ceva, dar, te rog, ia tu vila mea de la Sinaia! Ți-o dau cu tot cu câine și nevastă!P.S1: Îl poate ajuta cineva? Să îl lămurească?
P.S2: Fără psihiatrii, psihologii sau orice medic care se ocupă cu bolile mintale, el n-are nevoie de așa ceva, își ia pastilele în fiecare zi. :))
Reclame

4 gânduri despre &8222;Întrebări de sezon&8221;

Poți să îți dai cu părerea aici:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s