Despre candidatul PNL


În urmă cu câteva zile scriam despre politica şi părerea mea despre dânsa. Am scis aici.
Astăzi revin asupra subiectului.

PNL a desemnat ca şi canditat pentru postul de primar al Primărei Almaş pe domnul Silvius Teodor Avram.
Cine e Silvius Teodor Avram?

Silvius Teodor Avram este fiu al comunei Almaş, de profesie tehnician în industrie alimentară şi profesor şi este fiul fostului primar Teodor Avram.
Nu ne interesează trecutul fostului primar, azi ne axăm strict pe domnul Silvius Avram.

În aceasta dimineaţa,pe pagina de Facebook Silviu Teodor Avram anunţa că a fost desemnat de Organizaţia Partidului Naţional Liberal ca şi candidat la postul de primar al comune Almaş.

Având în vedere că sunt locuitor al comunei am ţinut morţiş să îi pun câteva întrebări la care candidatul PNL a răspuns repede fără ezitări.

Să purcedem cu întrebările şi răspunsurile. Întrebările o să încerc să le scurtez pe cât posibil, deoarece împreuna cu domnul Avram am dezbătut problema pe larg.

  1.  Probleme ce vizează drumul comunal de pe lângă Valea Almaşului(nr de la 126 până la 129), cale de acces între numerele 129-128 şi 127-126 inexistentă din 2005. Terenul pe care se află grădina nr. 128 se surpă pe zi ce trece, între 128 şi 129 mai e puţin şi se rupe tot.  Ştiind că acolo sunt 4 familii, 4 numere de casă nu s-a făcut totuşi nimic. Ce demesuri şi câte rugăminţi trebuie să mai facem pentru a face cineva ceva? Dumneavostră dacă o să câştigaţi alegerile ce măsuri o să luaţi privind acest drum şi familiile ce stau acolo?

S.A: Indiferent câte case are o stradă locuitori de pe străzile mărginașe trebuie trataţi ca şi locuitorii de pe străzile principale creându-se aceleași condiții pentru că plătesc același impozit. 

       In scurt timp o sa vin cu soluții concrete (ma bucur ca imi Spune-ți problemele ,astfel voi putea sa le rezolv mai repede) Am acceptat sa candidez din partea PNL cu condiția ca Consiliul județean să-mi aprobe asfaltarea tuturo străzilor din comuna ( inclusiv strada la care faceți referire).

 

2. Problema locurilor de muncă pentru locuitorii comunei Almaş. Nu ar fi mai uşor de încheiat un contract cu o firmă şi să avem locuri de muncă aici, iar oamenii să nu mai mearga 40-60 km zilnic cu autobuzul? Ştiu că o firmă voia să deschidă la Almaş, dar nu s-a concretizat. 

            S.A: Doresc să concesionez teren gratuit firmelor care vor să deschidă afaceri în comuna cu condiția să angajeze doar muncitori din comună.

 

3. Niciodată, dar niciodată, comuna Almaş nu a fost aşa săracă în cultură. Mă refer la faptul că nu avem o echipă de dansuri, un grup vocal, un cor, nu avem nimic.

Ce măsuri o să luaţi în legătură cu acest lucru?

 

              S.A: Unul din obiectivele mele este şi de angaja un instructor de muzică care va învață copiii pasionați să cânte la un instrument muzical sau cor care se va ocupa şi de  formația de dansuri , pentru că dacă nu ne păstram tradiția şi nu respectăm înaintașii, nu vom putea avansa ca națiune , trecutul trebuie îmbinat cu prezentul gândindu-ne la viitor.

 

Au fost doar câteva puncte abordate de mine, i-am spus domnului Avram că o să revin şi cu altele.

Ţin să îi mulţumesc încă odată pentru timpul acordat.

Succes!

 

P.S: Articolul l-am scris cu acordul domniei sale.

 

 

 

 

Reclame

Un gând despre &8222;Despre candidatul PNL&8221;

Poți să îți dai cu părerea aici:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s