Când te opreşte miliţia


Alt motiv pentru care mi-e scârbă de țara voastră (prin „țară” înțeleg „locuri frumoase pe alocuri dar locuite și administrate de imbecili”.

Nu, nu e vorba despre jegoșii ăștia de polițiști care sunt plătiți din banii voștri să stea la pândă după curbă la linia continuă, în loc să-și facă dracu treaba pe care o fac polițiștii într-o țară normală la cap. Ei deja fac parte din peisaj…
Cum să mă supăr pe hidrocefalii ăștia doi, când VIAȚA LOR e cea mai mare pedeapsă pe care le-o pot da, că-s condamnați să-și ducă restul zilelor ascunși în boschetul ăla dintre gardul bețivului cu pălărie de paie și bodega din sat…
Le sunt superior din atâtea puncte de vedere că mi-ar lua un an să scriu lista lor, nici măcar nu mă consider aceeași specie cu ei…

Nu, nu e vorba nici despre șoselele astea nenorocite pe care nu puteți circula legal nici măcar cu viteza cu care circulau Fordurile T produse acum 100 de ani în lumea civilizată, și tre să încălcați legea așa cum am făcut eu, depășind CU FANTASTICA VITEZĂ DE 62 DE KM PE ORĂ o rablă de dubă încărcată cu cartofi pe un sfârșit de linie continuă…

Nu, nu e vorba despre faptul că sunteți un popor compus eminamente din proști (vreau să spun că nu generalizez), proști pentru care prioritare sunt bisericile cu căciulie de aur, proști care nu pot vedea mai departe de grătarul de Sâmbăta viitoare sau de cum vor crăpa-n ei aperitive și sarmale în sezonul de nunți 2017… în loc să vă preocupe faptul că circulați, în 2017, pe drumuri făcute pentru căruțe pe vremea lui Vlad Țepeș și asfaltate de Ceaușescu… NU, nu exagerez! V-ați întrebat vreodată DE CE o mare șosea din România trece la 3 metri de Castelul Bran și contribuie la deteriorarea lui? Hai că vă spun eu: Pentru că de la Țepeș încoace NIMENI nu a mai făcut drumuri.
V-ați întrebat de ce pe marginea șoselelor sunt monumentele celor morți la 1914-1916? Hai că vă spun eu: pentru că ALEA SUNT DRUMURILE FOLOSITE ÎN PRIMUL RĂZBOI MONDIAL !!!!
Între timp s-a inventat penicilina, oamenii au ajuns pe Lună (DA, PROȘTILOR CARE CREDEȚI CĂ A FOST CONSPIRAȚIE, CHIAR AU AJUNS PE LUNĂ !!!!) iar voi trăiți tot ca pe vremea lui Bram Stoker. Ați citit descrierea poporului român din romanul „Dracula”? Evident că da, altfel v-ar fi luat un an să silabisiți ce am scris eu aici până acum și mai am, asta a fost de-abia încălzirea.

Știți ce m-a enervat?
Cât timp au stat analfabeții ăia doi să-mi scrie procesul verbal plin de greșeli și de verbe inutile la gerunziu, adică fo 45 de minute, pe lângă noi au trecut zeci de mașini cu snopi de câte 7-15 crucioace și icoane agățate de parbriz… ceea ce la voi în țară e legal, e legal să conduci cu 40% din parbriz obstrucționat, pe ei nu-i oprește NIMENI.

ASTA e România, asta le voi arăta pe viitor străinilor care mă vor întreba cum e țara voastră: o poză cu o mașină cu 10 cruci și icoane pe parbriz, pentru că ATÂT sunteți de proști încât vă imaginați că există undeva cineva invizibil care vă provoacă accidente dacă aveți doar 3 cruci și o icoană agățate de parbriz, vă trebuie 15 cruci și 7 icoane.

Amin.

Mugur B.

Poți să îți dai cu părerea aici:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s